Säljledare mur & puts

Säljledare mur & puts

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Malmö

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en Säljledare mur & puts till vår verksamhet i syd!
I rollen kommer du att arbeta som säljare där du är specialiserad inom produktgrupperna murning, puts, golv, tätskikt, samt tillhörande maskiner/verktyg och övrigt materialbehov. Du utvecklar affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du kommer även ha ett gruppansvar över en arbetsgrupp bestående av kundansvariga säljare för mur och puts som verkar inom anläggningar i region syd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded, strukturerad och intresserad av att sälja. Du är serviceinriktad, strukturerad och har erfarenhet från branschen och inom segmentet mur och puts. Du trivs dessutom i en ledarroll där du aktivt coachar och motiverar dina medarbetare. Har du sälj-och ledarskapsutbildning samt erfarenhet av försäljning till proffsbyggare ses det som meriterande. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Malmö.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Säljchef Mur och Puts Magnus Hallström på 031-792 92 01.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 14 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-03-14
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se