Skatterådgivare till Global Business Tax Services i Malmö

Skatterådgivare till Global Business Tax Services i Malmö

Kanske är det bredden av tjänster som gör vår skatteavdelning framgångsrik. Eller den djupa kompetens vi har i specifika frågor. Oavsett vilket fortsätter vi expandera och söker nu nya kollegor. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges största företag.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företags- och individbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, mervärdesskatt och andra indirekta skatter.

Vår skatteavdelning i Sverige består av över 230 medarbetare och är uppdelad i följande tjänsteområden: Global Business Tax Services, Legal, Indirect Tax och Global Employer Services.

Inom Global Business Tax Services erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom företagsbeskattning, M&A, internprissättning och digitalisering inom skatteområdet. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt och dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande.

Vi söker

På skatteavdelningen i Malmö är vi idag över 35 medarbetare. Tjänsteområdet Global Business Tax Services Tax i Malmö är inne i en expansiv fas och vi söker nu nya medarbetare som vill utveckla framtidens skatteavdelning tillsammans med oss.

För tillträde snarast möjligt söker vi dig som har hunnit arbeta i ett par år, men också dig med mångårig erfarenhet. Förutom ett stort intresse av att följa och bidra till utvecklingen inom skatteområdet tror vi att du har;
  • Erfarenhet av arbete med svensk och internationell företagsbeskattning från revisionsbyrå, Skatteverket eller skatteavdelning på bolag.
  • Mycket god förmåga att leverera mervärde till klient genom förståelse för olika branscher och genom erfarenhet av att driva komplexa projekt.
  • Mycket god initiativförmåga när det kommer till att utveckla existerande klientbas samt att bygga nya relationer, både internt och externt.
  • Stort intresse för kunskapsutveckling och kunskapsdelning samt handledning av juniora medarbetare.
  • Hög social kompetens och vara bekväm med direktkontakt med klienter.
  • God samarbetsförmåga och vana att både leda och arbeta i grupp.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.
Ansök

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betyg från högskola/universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars, vi arbetar med löpande urval.

Frågor?

Har du frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Linn Sigra på Human Resources & Talent 070-080 27 26. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Mato Saric, Director på Tax & Legal 076-827 61 66.

Varmt välkommen med din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.