Juniora konsulter till Malmö för start i januari 2023

Juniora konsulter till Malmö för start i januari 2023

Vill du arbeta med strategiska förändringsprojekt, digitala transformationer eller införande av nya affärssystem? Fortsätt utvecklas i ett framgångsrikt team på 300 personer i Sverige (varav ca. 30 i Malmö) samt i en internationell miljö med över 345 000 kollegor världen över. Vi söker juniora konsulter till vårt tjänsteområde Consulting i Malmö, med start i januari 2023.

Om rollen
På Deloittes avdelning Consulting arbetar du med att stödja ledande organisationer i deras diverse utmaningar. Våra tjänster sträcker sig från analys av strategiska frågor, till genomförande av komplexa förändringsprojekt i kärnan av klientens verksamhet. För att möta marknadens förändrade krav stödjer vi våra klienters förändringsresor med nya arbetssätt, effektiva processer och en optimerad organisation fylld med industrispecialister, ämnesexperter och generalister.

Av Deloitte Consultings fem organisationsområden är fyra områden representerade i Malmö:
(Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive avdelning)

Core Business Operations stödjer våra klienter i att implementera affärsstrategier för att uppnå sina affärsmål. Vi arbetar med verksamhetsförändring, vilket ofta inkluderar implementation av systemstöd för industrispecifik teknologi i flera olika branscher, med ett särskilt fokus på bank- och försäkring och offentlig sektor. 

Customer & Marketing stödjer våra klienter i sina marknadsförings-, commerce-, försäljnings- och serviceprocesser för att bygga värdeskapande kundrelationer. Det gör vi genom att hjälpa våra klienter utveckla sitt kundmöte/kundresa, sin organisation och systemstöd för dessa funktioner.

Enterprise Technology & Performance stödjer våra klienter med att få ut det största möjliga värde av sina investeringar inom områdena Finance, Supply Chain och IT operations genom att fungera som stöd från strategiframtagning till utformning av affärsprocesser och implementation av affärssystem, ofta baserat på SAP. 

Human Capital stödjer våra klienter i att driva och utveckla sin verksamhet genom deras viktigate tillgång: medarbetarna.
Genom förändringsledning säkerställer vi att transformationer får en hållbar påverkan och effekt på organisationen. Vi vägleder våra klienter i att utveckla framtidens strategiska organisationer och HR-funktioner genom att stötta i frågor som organisatorisk design, digital HR, Workforce Transformation och People Analytics.

Strategy, Analytics and M&A stödjer våra klienter i deras strategiska frågor rörande exempelvis affärsstrategier, marknads- och försäljningsstrategier, och affärsutveckling, förvärvsstrategier samt mer omfattande strategiska transformationsinitiativ. Vi kombinerar djup kompetens inom strategi och M&A, för att ge skräddarsydd rådgivning som driver värde för våra klienter. 

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör, systemvetare, ekonom, personalvetare eller beteendevetare med master/magisterexamen eller som har en likställd examen. Du har även:

  • Goda studieresultat, internationell erfarenhet och relevant engagemang vid sidan av studierna.
  • Ett stort intresse för hur digitalisering och ny teknik kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra klienters strategier och affärsmål.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Framförallt är du en lagspelare, har god prioriteringsförmåga, är analytiskt lagd och har ett brinnande intresse för att utveckla affärer och verksamheter.
  • Du är angelägen om att arbeta med olika team, blanda färdigheter och lära av varandra, för att tillsammans lösa våra klienters utmaningar.

Eftersom våra klienter finns både inom och utanför Sverige kan resor och arbete på annan ort ingå i ditt arbete.

Vi erbjuder
Tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får stora möjligheter till internationella projekt och utbyten, både på global och nordisk nivå. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor.
 
Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vi kommer ta en paus i rekryteringen under sommaren pga. av semester och kommer därför inte att hantera ansökningarna som kommer in under veckorna 28-33.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Välkommen att kontakta Melissa Landén, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 21 17. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (73 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.