Senior bolagsrättsjurist med chefsansvar till Malmö

Senior bolagsrättsjurist med chefsansvar till Malmö

Är du en affärsintresserad, driven jurist med inriktning inom bolagsrätt? Är du dessutom konsultativ, har goda ledaregenskaper, nyfiken på Legal Tech och trivs i en internationell miljö där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du vill bli vår nästa kollega?

Om rollen
På Deloitte Legal arbetar vi för att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där kvalitativ rådgivning, branschkunskap och kommersiellt tänkande kombineras med tekniska lösningar. Hos oss på Deloitte Legal blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med bred kunskap inom bland annat bolagsrätt, M&A, arbetsrätt och dataskydd. 

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av varierande juridiska frågor inom aktiebolagsrätt med fokus på internationella omstruktureringar, fusioner, emissioner, internationella nyetableringar, M&A och rättsutredningar. En viktig del av arbetet är att leda och utveckla våra yngre medarbetare i Malmö samt att bidra till att utveckla vår verksamhet framåt. Du kommer att arbeta i team nära Deloittes övriga affärsområden inklusive Tax, Audit och Financial Advisory. Dina kunder kommer att bestå av alltifrån noterade internationella bolag till svenska mellanstora bolag inom olika branscher.

Vi söker
*    Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 
*    Bred affärsjuridisk kompetens med fokus på bolagsrätt. 
*    Vana att driva projekt och att leda samt coacha juniora kollegor.  
*    Då det mesta av arbetet sker på engelska pratar och skriver du engelska obehindrat. 

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och lösningsorienterad, även har social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridik och drivs av att göra affärer. Du trivs i en internationell miljö, är prestigelös, uppskattar att arbeta i team och att bygga relationer. 

Har du även erfarenhet eller intresse av arbetsrätt, regulatoriska frågor eller dataskydd är det en fördel. 

Vi erbjuder
En chans att vara med på en tillväxtresa som ger rätt person stora möjligheter att växa och utvecklas som jurist, projektledare och chef. 
 
Som anställd på Deloitte blir du del av en av världens största internationella konsultbyråer med kontor i 150 olika länder. Du erbjuds att arbeta i och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med Deloitte Legals ca 2300 jurister över hela världen. Möjligheter till arbete vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

Genom samarbete med Deloittes övriga affärsområden har Deloitte Legal möjlighet att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där juridiken kompletteras av exempelvis skatt, redovisning, finansiell rådgivning vilka levereras med stöd av nya tekniska lösningar. 

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en privat coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning. 

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan. 

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, och betygskopior från högskola/universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Frågor?
Om du har frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Elgstedt HR-Manager selgstedt@deloitte.se.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.