Saneringsoperatör

Saneringsoperatör

Till avdelningen i Malmö söker vi nu saneringsoperatörer. Vi söker dig, både tjej och kille, som kan ta i lite extra. Som är flexibel och beredd på att resa om det behövs. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en växande och utvecklande organisation som tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan.

Dina arbetsuppgifter:

Som saneringsoperatör utför du bland annat högtrycksspolning/vattenbilning med tryck upp till ca 3000 bar, vakuumsugning, spolning samt manuell rengöring. Vi har jour dygnet runt och arbetar ofta under tidspress.

Din erfarenhet och dina egenskaper:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av industrisanering och har haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi har en modern flotta av högtryckspumpar och sugbilar, så det är bra om du arbetat med både högtryck och vakuum. Det är meriterande att ha BE- CE-kort samt ADR. Samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett måste då vi har mycket kontakter med kunder/beställare. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi arbetar med avancerad utrustning och ställer därför höga krav på säkerhet och skydd.

C-körkort är ett krav. YKB meriterande

Vill du få mer information om tjänsten kontakta martin.willander@delete.se

Tillsvidareanställning, heltid, sex månaders provanställning tillämpas.

Urval sker löpande. Försök göra din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter nästan 1000 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2018 uppgick till cirka 200 miljoner Euro. Verksamheten startade i Finland 2010.

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.