Besiktningsingenjör Skåne

Besiktningsingenjör Skåne

DEKRA är världsledande inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år och sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat 50 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och att ge en förstklassig service.

Arbetsuppgifter

Du ingår i vårt team av ingenjörer som självständigt utför fordonsbesiktningar både på våra stationer och ute hos kund. Du blir en av spjutspetsarna i bolaget och har stor frihet under ansvar att utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga i teamet. Tjänsten är flexibel då den är ambulerande och du utgår från ditt hem, därmed är ingen dag den andra lik.I mötet med våra kunder är du informativ, vänlig, lyhörd, opartiskt och förtroendeingivande.

Kvalifikationer

Som besiktningsingenjör har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är teknisk utbildning på högskole- eller gymnasienivå. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar officepaketet.

Det är meriterande att ha giltigt certifikat för fordonsbesiktning eller registreringsbesiktning. För att bli besiktningsingenjör måste du ha gymnasieutbildning med svenska A, engelska, A+B, matematik A+B+C, Fysik A+B, Kemi B, samt körkort (lägst B). Ytterligare körkortsbehörigheter är meriterande. Goda kunskaper i Engelska och Tyska är en fördel. För rätt person erbjuder vi utbildning om certifiering saknas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett självständigt arbete tillsammans med trevliga kollegor i en platt organisation med möjlighet att vara med och påverka i ett växande företag. Vi har kollektivavtal och möjlighet till bonus, samt tjänstebil vid behov.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Stefan Lindgren, +4610-455 1857.

För mer information om vårt företag är du välkommen att besöka www.dekra.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av DEKRA Automotive AB
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (5 dagar kvar)