Distrikt säljare e-mobility

Distrikt säljare e-mobility

Vi växer och söker därför distriktsäljare både till region Syd och till region mellan Sverige för dedikerade säljprojekt och löpande försäljning av våra e-mobility produkter och lösningar med starkt intresse och förståelse för teknik.

Dina huvudarbetsuppgifter/ansvarsområde:
  • Ansvarar för daglig försäljning av e-mobilitysystem och lösningar
  • Ansvarig för projektförsäljning mot riktade kunder
  • Arbeta och bygga upp kundrelationer
  • Identifiera, rapportera och maximera nya affärsmöjligheter
  • Uppdatera CRM-system och dokumentation av lösningar
  • Delta i försäljningsaktiviteter såsom mässor, utställningar
  • Representera verksamheten vid konferenser, mässor nätverkshändelser.
För att trivas i denna roll ska du ha ett starkt affärsmässigt driv. Du har förmågan att samarbeta och bidra till lösningsorienterat lagarbete men även kunna arbeta självständigt med egna projekt.

Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du är innovativ och intresserad av att tillämpa ny teknik. Du ska vara noggrann och ha öga för detaljer och klara av att hantera hektiska arbetsdagar med hög arbetskapacitet. Du klarar av att leverera kvalitetsarbete med hög standard inom snäva tidsramar. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och du kommer att ha nytta av ett strukturerat arbetssätt och ett eget driv samt ha en vilja att förbättra och förändra.

Du har kandidatexamen i försäljning/marknadsföring eller elektronik och fördel om du har 3 års erfarenhet av projektförsäljning. Du har god teknisk förståelse och starkt intresse för e-mobility och digitala produkter. Du ska ha god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt i svenska och engelska. Goda datakunskaper och du ser CRM system som ett viktigt verktyg. B- kört fodras.

Vi erbjuder professionella utmaningar och spännande arbetsuppgifter. Upplärning och kurser anpassas efter behov med möjligheter till utveckling och nya arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid.

För rätt kandidat kan vi vara flexibla med bostadsort.

Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst.

Urval sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänliga. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerliga förbättringar och innovation. DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Vi har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder, spritt över hela världen. Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com