DANX AB söker en Teamleader utplacerad hos en av våra kunder i Malmö.

DANX AB söker en Teamleader utplacerad hos en av våra kunder i Malmö.

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig?
Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och engagemang?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX har under de senaste åren växt kraftigt och vi behöver nu förstärka vårt team.Vi letar därför efter en lösningsorienterad och flexibel teamleader som vill vara med och göra det lilla extra hos en av våra kunder.

Som teamleader kommer du att agera nyckelperson mellan
DANX och kunden för att försäkra att vi har ett informationsrikt flöde där vårdistribution går som planerat Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor där en stor del av vardagen består av att finnas tillgänglig för våra medarbetare samt underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen. För att passa in i rollen bör du vara pedagogisk, initiativrik och gilla att ta stort ansvar. Vi ser gärna att du är kommunikativ och lugn men samtidigt kan göra din röst hörd för DANX och kundens bästa.

För att trivas på DANX behöver du ha erfarenhet av högt tempo och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt. Hos oss är ingen dag den andra lik och du behöver därför vara öppen till snabba förändringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Bemanningsansvar.
 • Administrativ uppföljning mot kund.
 • Godssortering och scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
 • Aktivt jobba med förbättringsområden.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • God datavana inom Office 365 paketet.
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Truckkort A+B.
 • Samarbetsvillig och jobbar bra i team.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet som teamleader.
 • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods (ADR).
 • Kunskaper inom arbetsmiljö.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet, något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är i huvudsak måndag-fredag mellan 13:00-22:00 men kan komma att variera utifrån behov.

Ansökan:
Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på https://www.danx.com/Career/published/22/2021/4/DANX_AB_söker_en_Teamleader_utplacerad_hos_en_av_våra_kunder_i_Malmö där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tveka inte på att ansöka redan idag då rekryteringen sker fortlöpande.

Alla eventuella frågor kan skickas till vår Platschef i Malmö Elin Gajdos, Elin.Gajdos@danx.se alternativt till Rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, Elin.Erlandsson@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX (Day And Night (e) Xpress) AB grundades 1992 i Danmark och är idag ledande inom reservdelslogistik i Norden med vårt eget distributionsnätverk i de sju nordiska och baltiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX lagerlokaler som alltid är öppna för våra kunder och partners med leveranser dygnet runt.

DANX präglas av starka värderingar och strävar alltid efter att vara det självklara valet på marknaden. Flexibilitet är vårt tankesätt och en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.danx.se