DANX AB söker efter en Onsite till vår terminal i Malmö.

DANX AB söker efter en Onsite till vår terminal i Malmö.

Motiveras du av att verka i en bransch med goda framtida förutsättningar och som präglas av flexibilitet?
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo där det ständigt händer nya saker?


Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

DANX har under de senaste åren växt kraftigt och vi behöver nu förstärka vårt team. Vi letar därför efter en flexibel och kommunikativ person som vill vara med och säkerställa att vår distribution går som planerat genom att förutse förseningar i våra flöden. Vi söker dig som ser möjligheter snarare än problem och som gillar att vara "hands on" med ett ansvarsfullt tankesätt. Vi vill att du har ett stort eget driv och kan se utanför boxen för att fatta snabba beslut, både på egen hand men också i team.

Som Onsite kommer du att agera spindel i nätet på golvet och vara en länk mellan chaufförer, control tower och övriga terminaler. För att trivas på DANX behöver du tycka om att jobba i högt tempo och att ha varierande arbetsuppgifter då alla dagar är unika.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom returer, lossning och lastning av bilar.
 • Aktivt jobba med åtgärder för att förhindra förseningar i våra flöden.
 • Rapportera och åtgärda avvikelser.
 • Godssortering och scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • God datavana inom Office 365 paketet.
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Truckkort A+B.
 • Baskunskaper i svensk geografi.
 • Morgonpigg och positiv.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods (ADR).
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 04:30 - 13:30.

Ansökan:
Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på https://www.danx.com/Career/published/21/2021/4/DANX_AB_s%C3%B6ker_efter_en_Onsite_till_v%C3%A5r_terminal_i_Malm%C3%B6 där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tveka inte på att ansöka redan idag då rekryteringen sker fortlöpande.

Alla eventuella frågor kan skickas till vår Platschef i Malmö Elin Gajdos, Elin.Gajdos@danx.se alternativt till Rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, Elin.Erlandsson@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX (Day And Night (e) Xpress) AB grundades 1992 i Danmark och är idag ledande inom reservdelslogistik i Norden med vårt eget distributionsnätverk i de sju nordiska och baltiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX lagerlokaler som alltid är öppna för våra kunder och partners med leveranser dygnet runt.

DANX präglas av starka värderingar och strävar alltid efter att vara det självklara valet på marknaden. Flexibilitet är vårt tankesätt och en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.danx.se