Rådgivare - On Demand Advisory

Rådgivare - On Demand Advisory

Här får du en unik möjlighet att vara med och påverka hur Danske Bank ska möta sina kunder på morgondagens bankmarknad! Vill du bli en del av ett virtuellt team i en central rådgivarroll som är skräddarsydd för privatpersoner där vi tillsammans arbetar fram de bästa lösningarna? Vi söker nu flera personer som vill börja hos oss med placering antingen i Malmö eller Linköping!

Vi söker nu både medarbetare till tillsvidaretjänster samt till ett vikariat som beräknas pågå till 2023. On Demand Advisory är ett nystartat team inom Customer Relations som i första hand jobbar med att hantera alla bolånerelaterade frågor och ärenden som kommer in via telefon, chatt och mail. Utöver detta är vi en viktig kugge i bankens proaktiva motor genom den uppringande verksamheten. Syftet med vårt team är att öka kundnöjdheten och stärka relationen med privatkunder genom att erbjuda spetskompetens och hjälpa kunden vid första kontakt. "First Time Resolution" är vårt ledord och ambitionen är att ett samtal ska räcka. Vi är ett virtuellt team med majoriteten av våra kollegor i Linköping och Malmö dit vi nu söker fler kollegor.

"Som nystartat team har vi inte alla processer på plats utan jobbar tillsammans för att hitta de bästa lösningarna. För oss är det därför viktigt att alla visar på vilja och engagemang för att tillsammans hjälpa våra kunder i första kontakten" Elias Ghamari

Som rådgivare arbetar du med både enkla och komplexa bolånefrågor. Ditt uppdrag är att skapa kundvärde och lösa kundens specifika behov snabbt, smidigt och korrekt. I det ingår även att identifiera behov, utmaningar och möjligheter i kundens ekonomi och att slussa kunden vidare till övriga specialister i banken där det ger värde. Två faktorer som blir alltmer viktiga i vår strävan mot en hög kundnöjdhet är snabbhet och enkelhet, någonting som samtidigt ska balanseras med höga krav på dokumentation, kvalitet och regelefterlevnad. Du spelar en avgörande roll för att kunden ska uppleva Danske Bank som en trygg finansiell partner.

En roll i On Demand Advisory erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och bygga nya kompetenser i ett virtuellt team. Det ger dig också möjligheten att vara med och bygga banken mot fortsatt framgång.

Vad behövs för att du ska nå framgång i rollen?
För att bli framgångsrik i vårt team behöver du vara nyfiken, driven och intresserad av ny teknik. Det är viktigt att du kan vara proaktiv i dialogen med kund och har modet att utmana kunderna för att hitta den bästa lösningen. Då vi möter våra kunder helt digitalt har du en stark förmåga att bygga relationer och skapa förtroende på distans.

Vi är en nystartad enhet som möter våra kunder på en marknad i ständig förändring och har därför agilitet som ett av våra ledord. Som person ser vi därför att du har ett öppet sinne till förändringar, där du med ditt positiva förhållningsätt, vill vara aktiv i utformandet av våra processer samt delaktig i det löpande förbättringsarbetet.

Vi söker dig med:
  • Bred privatekonomisk kompetens samt bolånelicens
  • Intresse och kunskap om bolån och privatekonomi
  • Relevant akademisk utbildning är meriterande
Tycker du att det låter intressant och vill veta mer?
Då är du välkommen att kontakta Elias Ghamari, Dept. Head On Demand, tel. 076-7216413. Vikariatet kommer att pågå fram till 2023.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.