Privatrådgivare

Privatrådgivare

Trivs du i en föränderlig arbetsmiljö där du får ta ansvar? Om du är nyfiken på att arbeta med gemensam kundportfölj i ett team där vi trivs tillsammans och skapar ett härligt arbetsklimat både på plats och på distans, Läs vidare!

Vi ger våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Det senaste året har vår rådgivning främst skett digitalt, men det är ingenting som har varit nytt för oss utan snarare en naturlig utveckling av redan befintligt arbetssätt. Danske Bank utvecklar ständigt nya lösningar och förfinar arbetssätt främst drivet av nya kundbeteenden, det gör att vi har möjligheterna att verkligen fokusera på kunden och säkerställa en så bra upplevelse som möjligt.

Du ingår i ett team om tolv medarbetare som alla kommer med olika bakgrunder och kompetenser vilket gör att vi kan utvecklas och lära av varandra, allt för att skapa värde för kunden.

Helhetsrådgivning och proaktivt kundbemötande
Vi arbetar med gemensam kundportfölj där ditt uppdrag är att ge kunderna kvalificerad helhetsrådgivning. Vårt fokus ligger på att skapa värde för kunden, någonting som du som privatrådgivare gör genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov.

"Det är i kundmötet som vi kan lyfta fram vår expertis och kompetens inom rådgivning och för att säkerställa att det är där vi lägger ner störst fokus och tid utvecklar vi ständigt vårt arbetssätt. Du som privatrådgivare har möjligheten att fokusera på att ge kunden en holistisk rådgivning." Berättar din blivande chef, Stefan

Genom att arbeta tätt tillsammans, både inom enheten men även med andra enheter i banken skapar vi resultat och hittar affärerna. Allt för att skapa förtroende och en långsiktig affärsrelation med Danske Bank och våra kunder.

Affärsdriven relationsskapare
Vi söker dig som ser möjligheterna i att det ständigt sker förändringar i rollen, som tycker att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Du som vill ha den här rollen är duktig på att göra din kunskap tillgänglig både för kollegor och kunder och är duktig på att skapa långsiktiga relationer och samarbeten med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Det är viktigt för oss att du tycker om att arbeta självständigt och själv ser affärsmöjligheter.

Din styrka är att du har kunskap och intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten och ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler.
  • Du ska ha bankerfarenhet, erfarenhet som privatrådgivare är mycket meriterande
  • Swedsec-licens, bolån och investeringsrådgivning är meriterande
  • Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna inom ekonomi
"Det senaste året har det skett många förändringar i gruppen och idag står vi med ett team som kommer med olika kompetenser och erfarenheter. Det tillsammans med en positiv stämning och högt engagemang gör att vi ser möjligheterna i arbetet.." berättar Marita, ställföreträdande chef rådgivningscenter skåne.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Ehrenstam, chef Rådgivningscenters Skåne, 0767-21 51 49. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.