Privatrådgivare Malmö eller Helsingborg

Privatrådgivare Malmö eller Helsingborg

Vi söker en privatrådgivare som strävar efter att skapa långsiktigt värde för kunderna och önskar arbeta med ett härligt affärsdrivet gäng. Låter det intressant? Läs vidare!

Danske Bank är en nordisk bank med broar till omvärlden. I 150 år har vi hjälpt människor och företag att frigöra sin potential. En karriär hos oss är en möjlighet att bli en del av en gemenskap med 22 000 kollegor i en kultur som präglas av Team Up, Own It och Be Open. Målet för vår gemensamma resa är att transformera Danske Bank till en bättre bank. För våra kunder, våra medarbetare och samhällena runt omkring oss.

Vi ger våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. De senaste åren har vår rådgivning främst skett digitalt, men detta har inte varit något nytt för oss utan snarare en naturlig utveckling av ett redan befintligt arbetssätt. Danske Bank utvecklar ständigt nya lösningar och förfinar arbetssätt vilket är drivet av nya kundbeteenden. Detta gör att vi har möjlighet att verkligen ha kunden i fokus och säkerställa en så god kundupplevelse som möjligt. Vi kommer nu stärka vårt team i Malmö eller Helsingborg ytterligare, och söker därför en ny privatrådgivare.

Helhetsrådgivning med proaktiva lösningar
Vi arbetar med en gemensam kundportfölj där ditt uppdrag som Privatrådgivare är att ge kunderna en kvalificerad helhetsrådgivning. Vårt fokus är att skapa värde för kunden, någonting du i rollen som Privatrådgivare gör genom att arbeta proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov.

"På Danske Bank har vi fokus på kunderna och att skapa långsiktigt värde för dem. Våra kunder ställer höga krav på oss i en värld och ekonomi som ständigt förändras. Det är när vi träffar kunderna som vi har chansen att lyfta fram vår expertis och kompetens inom ekonomi och rådgivning. Vi jobbar med kunden i fokus och med hela kundens ekonomi. Du kommer till ett härligt affärsdrivet gäng som trivs ihop och där samarbetet på kontoret och med andra delar av banken är en viktig framgångsfaktor. Varmt välkommen till Rådgivningscenter Skåne och vårt Malmökontor." – Stefan Ehrenstam, chef Rådgivningscenter Skåne.

Vår primära arbetsplats är kontoret men det kommer även fortsatt ges möjlighet att blanda hemarbete i kombination med kontorsarbete. Oavsett om vi möts fysiskt eller digitalt är det viktiga att vi arbetar tätt tillsammans både inom enheten men även med andra enheter inom banken för att skapa resultat och hitta affärer. Förtroende och förmågan att skapa detta är mycket viktigt då vi alltid eftersträvar att ha långsiktiga affärsrelationer med våra kunder.

Affärsdriven relationsskapare
Grunden för att trivas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och att du drivs av att arbeta för en hög kundnöjdhet. Du bör se affärsmöjligheter och triggas av siffror, samtidigt som du alltid har kundens bästa i fokus. Du bör ha en stark känsla för regelefterlevnad och uppfylla de dokumentationskrav som finns. Det sker ständigt förändringar i rollen vilket gör att det är viktigt att du tycker att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Vi söker dig som kan göra din kunskap tillgänglig för både kollegor och kunder samt drivs av att arbeta självständigt och själv ser affärsmöjligheter.

Din styrka är att du har kunskap och intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten.
  • Du ska ha bankerfarenhet och inneha Swedsec-licens för både bolån och investeringsrådgivning.
  • Erfarenhet som Privatrådgivare är mycket meriterande.
  • Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Hoppas att vi har fångat ditt intresse
Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Ehrenstam, Chef Rådgivningscenter Skåne på tel. 076-721 51 49. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag är 07 augusti 2022.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.