Redovisningsekonom till Damstahl

Redovisningsekonom till Damstahl

Söker du en varierande och ansvarsfull roll på en arbetsplats där möjlighet till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet? Då kan detta vara en tjänst för dig. Detta är ett perfekt steg för dig som är trygg i din redovisning och vill vara en del av ett bolag där det alltid händer nya saker. Vill du vara med på Damstahls digitaliseringsresa?

Vad erbjuds du?

Här erbjuds du en varierande roll på ett bolag där man är mån om sin personal och dess välmående. Varför inte följa med på Crossfit varje fredag, eller känna att tid med gott samvete kan avsättas till den där löprundan du inte hinner på kvällen?

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Agnieszka som är ekonomichef Sverige. Agnieszka är en stöttande chef som alltid har dörren öppen för dig och tillsammans skapar teamet ett vänligt klimat. Här uppmuntras idéer och initiativ och man jobbar på ett lösningsfokuserat sätt i teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Månadsbokslut
  • Delaktig i budgetarbete
  • Superuser Dynamics 365
Vem är du?

Vi söker en positiv lagspelare med stort IT-intresse som drivs av att effektivisera. Du är serviceminded och har ett flexibelt sätt. Du är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs, även utanför ditt ansvarsområde om någon behöver hjälp. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet inom yrket.

Du skapar dig snabbt ett förtroende hos din omgivning och tycker om att ha många kontaktytor.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Kom förbi oss på en kopp kaffe så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Damstahl AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm, är ca 50 anställda och omsätter 600 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns worldwide. Läs mer på www.damstahl.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (16 dagar kvar)