Butikssäljare till Dahl i Malmö

Butikssäljare till Dahl i Malmö

Är du en utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker en butikssäljare för arbete i vår butik i Malmö City. Butikschefen kommer att bli din närmsta kollega och i anslutning till butiken arbetar även inne- och utesäljare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Arbetstiderna är 07.00 – 16.00.

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare ansvarar du för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Försäljning och kassaarbete
Ordermottagning och orderadministration
Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
Inventering
Skyltning
In- och utplock av material

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är social, utåtriktad och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tar gärna initiativ till förbättringar. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder.

Meriterande

Erfarenhet från VVS-branschen
Tidigare erfarenhet av butiksarbete
Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

Kompetensutveckling genom SGDS-akademin
Subventionerad lunch (Rikskortet)
Regelbundna hälsokontroller
Personalrabatter i våra butiker
Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
Frivillig gruppförsäkring

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Vidberg, DC-samordnare på 070-5081827.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 31 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.
På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.