CUSTOMER SERVICE MEDARBETARE Malmö

CUSTOMER SERVICE MEDARBETARE Malmö

DACHSER Sweden AB är i en utvecklingsfas och söker nu ytterligare en ny kollega till vår Customer Service-avdelning på kontoret i Malmö.

Jobbet
Du kommer att vara en del av ett positivt gäng som ger god service åt våra import- och exportkunder. Du kommer att samarbeta och ha daglig kontakt med framför allt våra kunder, men också andra transportledare, åkerier och våra internationella kontor. Du kommer också att handha en del kvalitetskontroller och andra administrativa arbetsuppgifter. Vi vill ge kundservice i världsklass och vi vill att engagemanget för kunden och kundservice ständigt avspeglas i ditt arbete.

Vem är du

Det finns en stor potential i våra transport- och logistiklösningar, och det er viktigt att du trivs med en vardag där det händer mycket och ibland blir lite hektiskt. Att prioritera ditt arbete och hantera många bollar i luften är naturligt för dig. Du gillar kundkontakten även vid tuffa samtal och du är positiv och lösningsorienterad som person. En bakgrund inom transport/spedition eller servicebranschen är meriterande.
Vi förväntar oss att du:
  • Är självständig, energisk, professionell, dynamisk, flexibel, ansvarsfull, orädd och
kommunikativ
  • Har erfarenhet av kundservice och är mycket serviceinriktad
  • Är engagerad både externt och internt
  • Är strukturerad med god datavana
  • Talar och skriver svenska och engelska (koncernspråk) obehindrat
Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett internationellt företag där förutsättningarna förändras snabbt och där du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas.

Är du intresserad?

Ytterligare information lämnas av Allan Wolter på +45 22 74 58 00. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 17 maj 2019. Ansökan görs via "Ansök nu"
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (26 dagar kvar)