Projektadministratör

Projektadministratör

Om tjänsten
Som projektadministratör kommer du att arbeta med framställning av rapporter och skriftliga sammanfattningar. Vid utformandet av dessa dokument är det av stor vikt att förtegets olika standarder och rutiner efterföljs. Du kommer även ansvara för uppdatering och underhåll av interna datorsystemen och register. Andra administrativa uppgifter kan även förekomma, så som att boka resor/boende åt anställda samt inventera och beställa kontorsmaterial. Utöver dessa administrativa uppgifterna kommer du vara ansvarig för att ta emot besökare och registrerar dessa vid ankomst. Du kommer vara behjälplig vid onbording av nya medarbetare och ha löpande kontakt med personal- och projektledningsteam.

Du är placerad i Malmö men kommer arbeta i en internationell miljö där det är krav på flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift.

I din roll som projektadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Framställning av rapporter
  • Underhåll och uppdatering av interna system och register
  • Samordna all projektadministration
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag på heltid med start i november. Uppdraget sträcker sig sedan minst till juli 2020.

Om dig
Vi söker dig med fullständiga betyg från gymnasium. Du har tidigare arbetat i en likande roll inom bygg och/eller teknikbranschen och har gedigna erfarenheter inom administration och registerarbete.

Vidare har du lätt för att se vad som behövs göras och tar dig an nya uppgifter på ett effektivt vis. Med ett öga för detaljer utför du ett noggrant arbete med hänsyn till företagets alla rutiner och standarder. Du drivs av att lära dig nya saker samtidigt som du har lätt för att bygga förtroende och goda arbetsrelationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • God förmåga att planera och organisera
  • Goda datakunskaper, främst inom Word och Excel
  • Noggrann och ansvarsfull
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om DORNAN
DORAN are long-established building services engineers, with major project experience across a wide range of sectors in Northern Europe. They are achieving client satisfaction by safely delivering quality projects. Their aim is to continue to deliver world-class engineering solutions that meet their customers mechanical, electrical, instrumentation and telecommunications requirements. *https://www.dornan.ie/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
DORNAN. Administratör. Projektadministratör. Malmö. Adecco.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.