Besiktningsingenjör lyft Malmö

Besiktningsingenjör lyft Malmö

"Global partner for a safe, secure and sustainable world" - En mäktig vision och del av DEKRA's globala strategi. En strategi som formats ur flera generationers ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.

OM TJÄNSTEN

Våra kunder finns i nästan alla branscher; Vi besiktigar hissar, rulltrappor, fordonslyftar, kranar och allsköns maskiner däremellan. Kort och gott så är jobbet som besiktningsingenjör väldigt varierande.

Nu söker vi dig som vill utvecklas inom DEKRA's lyftsektion i Malmö för besiktning mot främst Industri och Byggsektorn. Således kommer du att röra dig på många olika företag såsom verkstäder, bilhallar, livsmedelsanläggningar, byggarbetsplatser, logistikcentra, hamnar, vindkraftparker, vattenreningsanläggningar, med flera, med flera.

Beroende på din bakgrund, så hjälper vi till med utbildning inom regelverken och du kommer få praktiktid med erfarna besiktningsingenjörer – allt för din utvecklings- och trygghets skull.

Det mesta av tjänsten går ut på arbete på egen hand och vi i tror på frihet under ansvar. Därför kommer du kunna lägga upp dina arbetsdagar själv och ett strukturerat arbetssätt är en fördel.

Trots att du ofta arbetar självständigt ute hos våra kunder, så är du är aldrig ensam; ett team med erfarna kollegor står nämligen alltid redo att hjälpa dig i händelse av oklarheter – vi hjälper varandra i vått och torrt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och gillar att ingå i ett team med glada, framåtsträvande kollegor. Samhörighet och teamkänsla är viktiga ledord för dig och du trivs med att ha ett stort kontaktnät av kunder och kollegor. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.

Du har säkert stått i en hiss, åkt i en rulltrappa eller kanske varit på ett vattenpalats och undrat över vem som håller koll på säkerheten kring sådan utrustning...? Du har ibland funderat hur ett vindkraftverk fungerar eller har kanske t.o.m. redan erfarenhet från besiktningsbranschen?

Du har helst några års erfarenhet från en av branscherna som anges ovan då det underlättar vid utbildning inom regelverken.

Det är dessutom meriterande om du har teknisk utbildning, som t.ex. gymnasieingenjör, elektriker eller relevant erfarenhet från branschen.

Då flera av våra uppdrag är av hög säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.

OM OSS

Välkommen till DEKRA-familjen och vårt team!

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet? Då har du kommit rätt! Vi vet att det är våra medarbetare som för oss framåt och din utveckling är därför värd att satsa på! Genom utbildningar och intressanta projekt är ditt och vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas.

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid

Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida och VÄLKOMMEN med din ansökan!

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Mikael Andersson, sektionschef Lyft i Malmö på telefonnummer 010 455 1590.

Vi vill tillsätta tjänsten omgående och urvalsprocessen sker därför löpande.

Är Du intresserad, så v.v. skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-11-30.

Lycka till!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dekra.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)