Area Sales Manager Syd

Area Sales Manager Syd

Vi söker nu en Area Sales Manager till säljområdet Syd (Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad) som skall driva och utveckla våra försäljningsenheter i arbetet med att erbjuda logistikupplägg inom landtransport. Som ASM Syd kommer du att ha en avgörande roll i uppdraget att på ett föredömligt sätt coacha och stötta ditt säljteam i deras dagliga arbete genom att vara närvarande på alla försäljningsenheter som ingår i regionen. Du kommer att ansvara för stötta upp större affärer, följa upp KPI:er och ha veckomöten med teamet. Men framförallt är du en motivator och en förebild. Detta är en otroligt spännande chans för dig som vill utvecklas i din roll som ledare och växa med företaget. Du kommer ingå i ledningsgruppen för Field Sales.

Din Profil
Vi söker dig som är en självklar ledare. Du har förmågan att leda ett team framåt och skapa förutsättningar för lönsam tillväxt på ett tydligt men samtidigt ödmjukt sätt. Vi ser att du är en kapten som spelar med laget och som kan kavla upp ärmarna när det behövs. Vi tror att du kommer från ett bolag med en stark säljkultur.

Du har en god affärsmässig och social kompetens för att representera DB Schenkers tjänster på marknaden. Vi ser gärna att du har verkat som säljchef/teamledare minst tre år, transport- och logistikbranschen är meriterande. Du har en stark egen drivkraft i att utveckla och coacha ditt team, upprättande och uppföljning av budget och affärsutvecklingsplaner för säljteamet för att nå uppsatta KPI:er och resultat. Dessutom har du en god förmåga att överblicka ekonomiska samband och förstå hur logistikkostnaderna påverkar resultatet för våra kunders företag. Du skall behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. För oss är det viktigt att du har en god kännedom om näringslivet och är du dessutom en positiv person med empati för dina medmänniskor blir vi glada om du söker denna tjänst. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga för oss i denna rekrytering.

Vi erbjuder
  • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke
  • En organisation bestående av engagerade och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig person i vår organisation
  • En mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att driva och utveckla teamet och affärer
  • Goda utvecklingsmöjligheter i vår globala organisation
ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor och uppmuntrar och stödjer såväl män som kvinnor i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på www.dbschenker.com/se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.