BRANCH MANAGER TILL DACHSER MALMÖ

BRANCH MANAGER TILL DACHSER MALMÖ

Välkommen till ett jobb där framtiden är allt. Där du inte ska förvalta utan utveckla vår verksamhet som är på stark frammarsch i Skåne, Blekinge och Södra Småland. Vi ska förstärka vår organisation i Malmö med en ny platschef, är det du?

Arbetsuppgifter

DACHSERS filial i Malmö har 35 anställda som arbetar inom försäljning, kundtjänst, trafik och terminal. Här finns stor potential för framtiden och du kommer från start att driva byggnationen av ett nytt platskontor i Malmö. Som Branch Manager är du helt ansvarig för filialens resultat och uppbyggnad, du har stor frihet att påverka både affärer och organisation. Tillsammans med ditt team skapar du en framgångsrik atmosfär och fortsätter bygga vår verksamhet i Skåne med omnejd.

Du ingår i den svenska ledningsgruppen där du är med och påverkar framgångsresan i hela Sverige och rapporterar direkt till Managing Director Nordic.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet som chef och är en stark, ambitiös och affärsmässig person som förväntar sig att bli bedömd utifrån dina och din filials resultat, du är redan i dag engagerad i transport- och logistiklösningar på ledningsnivå. Erfarenhet med styckegods och nätverksspedition är en stor fördel.

Du har en stark personlig drivkraft och vilja att uppnå resultat genom dina relationsbyggande färdigheter. Du drivs av att skapa värde för dina kunder och har ett skarpt öga för hur man driver tillväxt på en konkurrensutsatt marknad.

Koncernspråket är engelska som du behärskar i tal och skrift tillsammans med minst ett av de skandinaviska språken (danska, svenska eller norska).

Vi erbjuder

Ett spännande jobb i ett framgångsrikt internationellt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden. Som ett familjeägt företag med cirka 31 000 anställda världen över fokuserar vi på tillväxt genom innovation. Med våra breda logistiktjänster, skräddarsydda branschlösningar och den intelligenta IT-baserade kontrollen av leveranskedjorna ses vi som en viktig drivkraft för branschen över hela världen.

Som en del av den globala DACHSER-familjen, lever du efter de värden som vår företagskultur står för. Vår företagskultur präglas av en stark laganda, en informell samtalston och ett professionellt engagemang, där vi använder varandra som bollplank över gränserna.

Du kommer få en omväxlande vardag i en professionell och tillväxtinriktad organisation med en stark finansiell grund, kompetenta och engagerade medarbetare. Som vår framtida Branch Manager kommer du vara en viktig aktör till att uppnå våra ambitiösa tillväxtmål.

Är du intresserad?

Om du har fler frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petter Eriksson, HR Manager Sweden, på telefon +4636 57 06 220. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30 september.

DACHSER är ett familjeägt företag som erbjuder transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika services. Ett sömlöst transportnät - både i Europa och resten av världen - och helt integrerade IT-system säkerställer intelligenta logistiklösningar världen runt. Få mer information om DACHSER som arbetsplats på www.dachser.se eller se vår företagsfilm här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.se/sv/index
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)