Seniorkonsult M365 & Azure

Seniorkonsult M365 & Azure

Jag heter Torbjörn Engman och jag leder en grupp av specialister inom bland annat datacenter, workplace, avancerad klienthantering och molnlösningar. Till Telia Cygate i Region Syd och något av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Kristiansstad, letar vi efter dig som vill arbeta med att designa lösningar baserade på Microsoft 365 och Azure.

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet

Som konsult vägleder du kunder king lämpliga lösningar och säkerställer en hållbar migrering från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation. Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med särkild betoning på teknisk design, implementation och förvaltning av lösningar.

Förutom det får du tillhöra en växande organisation som uppmuntrar dig på din egen utvecklingsresa och du får arbeta tillsammans med kollegor som innehar hög certifieringsgrad inom flera av våra kunskapsområden. När du har jobbat hos oss ett tag ser vi att din roll utvecklas till att du får en ledande roll i större projekt och leveranser samt fungerar som en mentor/rådgivare inom ditt specialistområde.

Du passar bra i den här rollen om du är fortsatt intresserad av att utforska det senaste inom Microsoft:

  • Microsoft Azure

  • Microsoft 365 Collaboration (Teams, Exchange Online, SharePoint, OneDrive)

  • EndPoint (End-user computing EUC, Microsoft EndPoint Manager, Microsoft 365 security stack)

Vem är du?

Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar, ideér och omsätta krav till genomförbara lösningar. Du samarbetar skickligt via kontinuerlig, enkel och tydlig kommunikation, och söker ständigt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:

  • Du är initiativtagande

  • Du vill lyckas tillsammans med andra

  • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Torbjörn Engman på torbjorn.engman@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-11-28.

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!