Hissmontör/Servicetekniker​, Malmö

Hissmontör/Servicetekniker​, Malmö

Cramo är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov. Detta sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Nu söker Cramo en Hissmontör/Servicetekniker till Malmö.

Din roll
I ditt arbete som Hissmontör/Servicetekniker är du kvalitetsansvarig för service, underhåll och reparationer samt montage och de-montage av hissar både inom Cramo och ute hos kund. Du utför returkontroller av återlämnade produkter och kommer även att utföra reparationer samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Du tillhör en grupp av fem personer som ansvarar för hiss och du rapporterar direkt till gruppchefen för produktområdet.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har el- eller maskinteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav, har du dessutom truckkort är det meriterande.

Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd.

Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Vad Erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då urval och intervjuer kan komma ske löpande. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gruppchef Erik Siegrist, telefon 070-369 68 80. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.