Gruppchef El

Gruppchef El

Cramo är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov. Detta sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. I takt med att vi växer söker vi efter en kundfokuserad Gruppchef inom el till byggetablering i region syd med placering i Malmö.

Byggetableringsavdelningen ansvarar bland annat för att Cramos kunder har rätt produkter inom el. Elavdelningen i region syd består idag av sju stycken medarbetare. Med ledning av Gruppchef ansvarar de för att leverera rätt elprodukter till våra kunder.

Din roll
Som Gruppchef inom el erbjuder vi dig en varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer som Gruppchef inom el vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter kunderna behov. Du har en viktig roll som support för våra säljare och tillsammans arbetar ni mot våra lokala kunder. Du planerar och dimensioner tillfälliga elanläggningar för att våra kunder ska få den bästa lösningen.

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du är utbildad elektriker och har bred erfarenhet av elektrikeryrket, gärna med bakgrund som industrielektriker. Du har erfarenhet av arbetsledning och innehar auktorisation som elinstallatör AL (tidigare benämnt allmän behörighet lågspänning ABL).

Som person är du strukturerad, bra på att planera dina arbetsdagar och är en van användare av systemstöd. Du talar och skriver på svenska och engelska, övriga språk ses som meriterande. B-körkort är ett krav. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du gillar att inspirera och coacha andra och är en förebild för dina medarbetare. Vi ser även att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 28 februari 2019, urval kommer ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Fredrik Wihlborg, telefon: +46 702 13 33 78 eller HR Business Partner Elena Grkovska, telefon: +46 700 87 45 29.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.