Arbetande förman till Cramo i Malmö

Arbetande förman till Cramo i Malmö

Cramo är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov. Detta sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning.

Har du tidigare arbetat inom bygg- eller uthyrningsbranchen och ansvarat för att stötta och leda en grupp medarbetare? Vill du nu utvecklas i ett expansivt företag, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad Arbetande förman.

Din roll

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med bodar som ingår i avdelningen för Byggetablering i Malmö. Du kommer att planera för leveranser, returkontroller, kundanpassningar, underhåll och reparation av kundskador på våra bodar. Lika stor del av tjänsten åtgår till olika administrativa arbetsuppgifter i vårt affärssystem som t.ex. hantering av fakturor, serviceorder, registervård och order registrering.

I arbetsuppgifterna ingår också att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder och depåer men även att stötta och leda gruppen i deras dagliga arbete. Du ska dessutom följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar för att boka och samordna transporter samt ha kontakt med leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Det är en meriterande om du har praktisk erfarenhet från byggnadsbranschen, gärna som arbetsledare. Vi ser gärna att du har grundutbildning från byggteknisk linje på gymnasienivå eller liknande. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort, el-behörighet, kunskaper inom VVS och/eller bygg och konstruktion och erfarenhet av servicerelaterat arbete, är det meriterande.

Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet och kvalité. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har en hög servicekänsla.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och god stämning.

I denna rekrytering tillämpar vi provanställning på 6 månader.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Skicka in din ansökan senast den 1 oktober 2018.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.