Servicetekniker/mekaniker lift & anläggning, Malmö

Servicetekniker/mekaniker lift & anläggning, Malmö

Vi söker nu en Servicetekniker/mekaniker med passion för kvalité och service till vår verkstad i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I ditt arbete som Servicetekniker/Mekaniker kommer du mestadels arbeta i vår verkstad i Malmö men även ute på fältet hos kund. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. De maskingrupper du kommer att arbeta med är anläggningsmaskiner och liftar men även i vissa fall truckar och hissar. Du kommer att utföra större reparationer samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs, i dina arbetsuppgifter ingår även returkontroll och iordningställande inför uthyrning av dessa maskingrupper. Du kommer att utgå ifrån Malmö och ditt arbetsområde innefattar Skåne med omnejd. Du rapporterar direkt till verkstadschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna med fordonsteknisk inriktning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med förbränningsmotorer, mekanik, fordonsel och hydraulik är ett krav.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du har Truckkort
Som person är du positiv, utåtriktad, praktiskt lagd och med ett tekniskt intresse. Då du är Cramo:s ansikte utåt och har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Intresserad? Ansök redan idag- urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Mattias Granlund
Telefon 076-1325467
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.