Servicetekniker/Montör Hiss, Malmö

Servicetekniker/Montör Hiss, Malmö

Vi söker nu en Servicetekniker/Montör med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Montör är du kvalitetsansvarig för service, underhåll, reparationer av våra produkter. Du har ett nära samarbete med din tillhörande grupp och ni ansvarar gemensamt för produkterna hiss och ställning. I ditt arbete som Servicetekniker/Montör arbetar du med montage och de-montage av hissar samt utför returkontroller av återlämnade produkter, reparationer och gör bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Arbete med plock, montage och de-montage av ställning kan förekomma. Du utför arbete både på Cramos depå och ute hos kund.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har el- eller maskinteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav, har du dessutom truckkort är det meriterande.

Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt.

Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.