Servicetekniker Lift och anläggning - Malmö Syd

Servicetekniker Lift och anläggning - Malmö Syd

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för teknik och kvalité till vår Lift- och anläggningsavdelning i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker är du kvalitetsansvarig för underhåll och service och organisering av våra inkommande produkter. Du har ett nära samarbete med din tillhörande grupp och ni ansvarar gemensamt för produkterna. I ditt arbete som Servicetekniker arbetar du returkontroller av återlämnade produkter och gör bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs inne på verkstaden där kollegor tar över. Du kommer framför allt att arbeta utomhus med anläggningsmaskiner på vårt inhägnade område.

Om dig

För att trivas i tjänsten tror vi att du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig
  • Du har B-körkort.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Verkstadschef, Mattias Granlund, telefon: 0761 32 54 57.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.