Servicetekniker Bod - Malmö

Servicetekniker Bod - Malmö

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som servicetekniker arbetar du med hantering av bodar och bodetablering. Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar och service av utrustning. Arbetet är varierande och utförs till stor del inne på depån. Du kommer att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team som idag består av 10 medarbetare. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra bodar.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har intresse för snickeri och träarbete.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • God datorvana och B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tekniskt intresse.
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper inom VVS
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Distriktschef Bod Paul Almqvist, telefon: 070-252 18 40

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Paul Almqvist
Telefon 0702521840
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.