Servicetekniker Bod – Malmö

Servicetekniker Bod – Malmö

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som servicetekniker arbetar du med allt som har med bodar och bodetableringar att göra. Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar och service av utrustning. Arbetet är varierande och utförs både inne på depån samt ute hos kund. Vi är ett sammansvetsat team som tillsammans löser uppgiften och har kul på jobbet. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra bodar.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Vi ser gärna att du ett tekniskt intresse och erfarenhet av praktiskt arbete. Vi tror också att du har ett intresse för snickeri och träarbete. Det är meriterande om du har truckkort och kunskaper inom VVS.
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • God datorvana och B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad erbjuder dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Andersson, gruppchef bod tel: 0730-34 36 87.
Mer info
Kontaktperson Richard Andersson, Gruppchef Bod
Telefon 0730-34 36 87
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.