Servicetekniker Bod, Malmö

Servicetekniker Bod, Malmö

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som servicetekniker arbetar du med allt som har med bodar och bodetableringar att göra. Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar och service av utrustning. Arbetet är varierande och utförs både inne på depån samt ute hos kund. Vi är ett sammansvetsat team som tillsammans löser uppgiften och har kul på jobbet. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra bodar. Vi har kollektivavtal och arbetar under SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna).

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har intresse för snickeri och träarbete.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • God datorvana och B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Tekniskt intresse.
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper inom VVS
Intresserad? Ansök redan idag, urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Richard Andersson
Telefon 073-0343687
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.