Säljare, Industri

Säljare, Industri

Drivs du av att bygga relationer, vinna affärer och utveckla verksamheten? Tycker du det är viktigt att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus? Då ska du vara med och forma framtiden för Cramo!

Vi söker nu en erfaren och affärsdriven säljare som vill anta utmaningen med att utöka vårt affärsområde inom industri. Din kundkrets verkar bland annat inom vindkraft, varvsindustrin, träindustrin, kärnkraftverk, livsmedelsindustrin o.s.v. I din roll som säljare, inom detta segment, ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder. För att kunna bygga starka samt långvariga relationer och därtill bli framgångsrik i din roll är det viktigt att förstå kundens behov inom exempelvis produktion och underhåll. I din vardag ute hos kund ingår bl.a. att upprätta avtal, skriva offerter och följa upp att avtalen följs samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom region Syd är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till regionala försäljningschefen och har ditt geografiska nav kring södra Sverige med placering i Malmö.

Din profil
  • Vi vill gärna att du är trygg i dig själv och i rollen som säljare. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning främst från industri. God lokal kännedom är mycket meriterande.
  • Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning.
  • Du har vana av att utveckla marknads- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Du är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund.
  • Du arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
  • Du har B-körkort .
Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik säljare med komplex försäljning och har du dessutom kunskap inom industri och förstår dig på produktion- och underhållsarbete är det meriterande.

Som person är du en engagerad lagspelare som är van vid att jobba med längre säljcykler. Du förstår vikten av att bygga relationer både ute hos kund och internt är betydelsefullt för framgång.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.