Gruppchef El - Byggetablering Region Syd

Gruppchef El - Byggetablering Region Syd

Om tjänsten

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vi söker nu en Gruppchef till Byggetablering Region Syd i Malmö med ansvar för produktområde El.

Som Gruppchef El erbjuder vi dig en varierad tjänst med personalansvar för cirka 7 medarbetare. Du är en engagerad ledare med vilja att utveckla och driva ditt team framåt. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att leverera rätt produkter till våra kunder i Öresund och Sydöstra Götaland. Som Gruppchef El kommer du att vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter våra kunders behov.

Du har även en viktig roll när det kommer till att stötta och supportera våra säljare, då ni tillsammans arbetar med våra kunder. Vidare planerar och dimensionerar du tillfälliga elanläggningar för att våra kunder ska få den bästa lösningen.

I rollen som Gruppchef El ingår bland annat:
  • Planera och samordna leveranser, montage, installationer och avetableringar.
  • Hålla en attraktiv och rätt dimensionerad produktpark enligt fastställt sortiment.
  • Planera reparationer och underhållsarbeten.
  • Upphandla underentreprenörer och samarbetspartners.
  • Budget och resultatansvar.
  • Proaktivt förbättra rutiner och arbetssätt.
Placeringsort för tjänsten är i Malmö och du rapporterar till Distriktschef Byggetablering.

Om dig

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du som söker är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet av elektrikeryrket, gärna med bakgrund som industrielektriker. Du har tidigare arbetat i en arbetsledande roll och innehar auktorisation som elinstallatör AL (tidigare benämnt allmän behörighet lågspänning ABL). Du talar samt skriver obehindrat på svenska som, övriga språk engelska ses som meriterande. Vi ser att du är en van användare av systemstöd. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

För att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare att lyckas i sitt arbete. Du är inspirerande, coachande och en förebild för dina medarbetare. Vi ser vidare att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål. Du är en strukturerad person och planerar dina arbetsdagar på ett självständigt sätt.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Distriktschef Paul Almqvist, tel: 0702-521840

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Paul Amlqvist
Telefon 0702-521840
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.