Gruppchef Bod, Malmö

Gruppchef Bod, Malmö

Vi söker nu en kundfokuserad Gruppchef till Byggetablering i Malmö med ansvar för produktområde bod.

Som Gruppchef erbjuder vi dig en varierad tjänst med personalansvar för cirka 10 medarbetare. Du är en engagerad ledare med vilja att utveckla och driva ditt team framåt. Det dagliga arbetet består till stor del av kontakt med våra kunder och leverantörer samt leda och fördela resurser.

Tillsammans med Distriktschef och regionala säljare arbetar du med att driva och utveckla affären inom ditt produktområde för att stärka Cramo på den lokala marknaden.

I rollen som Gruppchef ingår bland annat:
  • Planera och samordna leveranser, montage, installationer och avetableringar.
  • Hålla en attraktiv och rätt dimensionerad bodpark enligt fastställt sortiment.
  • Planera reparationer och underhållsarbeten.
  • Upphandla underentreprenörer oh samarbetspartners.
  • Budget och resultatansvar.
  • Proaktivt förbättra rutiner och arbetssätt.
  • Samordning mot produktavdelning och övriga regioner.
  • Kvalitet, miljö och arbetsmiljöansvarig inom ansvarsområdet.
Din bakgrund

Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning och god systemvana. Erfarenhet från branschnära verksamhet är meriterande. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som person är du praktiskt lagd och du drivs av att göra affärer, ge god service och uppnå resultat. Du är positiv och utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Kontakta Pernilla Sonbro, HR-Specialist Rekryte...
Telefon 070-171 22 95
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.