Account Manager till växande företag i Malmö

Account Manager till växande företag i Malmö

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med att skydda och optimera kunders varumärken online, på ett företag som ständigt utvecklas? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker dig som vill vara en del av ett växande företag i en spännande och utvecklande bransch. Den digitala världen erbjuder stor omväxling och är du intresserad av att hjälpa kunder att navigera strategiskt och få ut det mesta av sina varumärken online så är CoreBiz Solutions helt rätt företag för dig. När man arbetar hos CoreBiz Solutions så är man en del av ett lag och som medarbetare erbjuds man en rolig, inspirerande och utmanande arbetsplats med stor frihet. Den sociala aspekten är något som CoreBiz Solutions värderar högt.
Som Account Manager på CoreBiz Solution hjälper du ledande företag i Skandinavien och globalt att skydda och optimera sin digitala närvaro. Genom aktiv förvaltning kan CoreBiz Solutions försäkra kunderna om en trygg och skräddarsydd hantering av domännamn samt en framgångsrik marknadsföring på Internet. Det dagliga arbetet innebär att kontakta och träffa kunder och tillsammans med dem lägga upp en strategi för hur man kan säkra och övervaka deras varumärken online med hjälp av CoreBiz tjänster. CoreBiz Solutions erbjuder dig löpande utbildning och coaching, allt för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll.

Krav på person

Vi söker dig som har drivet och viljan att lyckas som account manager. Som person är du intresserad av att tillsammans med kunderna hitta den bästa lösningen för att optimera deras varumärken online. Erfarenhet av teknik och IT samt en utpräglad målmedvetenhet är ett plus.

För att lyckas i rollen som account manager/rådgivare hos CoreBiz Solution krävs:
  • Stort engagemang och vilja att lyckas
  • Erfarenhet av Google Adwords, SEO, domäner eller liknande är ett plus
  • Erfarenhet inom IT eller teknik
  • Uttrycker dig väl i svenska och engelska
  • Idrottsbakgrund
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som account manager.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid, flex
Plats: Malmö, Västra Hamnen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733 537 504. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CoreBiz Solutions startade 2013. Vår långa erfarenhet, marknadsledande kompetens, europeiska närvaro samt kundsupport gör oss till ett naturligt val för företag med höga krav. Vi vänder oss till företag vill skydda sina värdefulla varumärken och domännamn digitalt. CoreBiz Solutions personal har erfarenhet och kompetens från branschens olika inriktningar samlat under ett tak som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet.

Vi arbetar inom områdena domännamnshantering, varumärken, DNS, SEO och övervakning av intrång av kopierade produkter på nätet, samt optimerar företagens marknadsföring därmed digitalt. Vi har vårt huvudkontor i Malmö, i moderna, fräscha lokaler samt kontor i Madrid.

Sökord: sälj, säljare, innesäljare, account manager, försäljning, domän, domänhantering, SEO, DNS, Google Adwords