Säljassistent på 50 % till Copenhagen Malmö Port

Säljassistent på 50 % till Copenhagen Malmö Port

Om tjänsten

Vi söker nu en säljassistent på 50 % till Copenhagen Malmö Port i Malmö! Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i 6 månader. Då företaget är i en expansionsfas, finns det stora möjligheter att tjänsten sedan övergår i en anställning direkt hos Copenhagen Malmö Port. Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att avlasta KAM med vanligt förekommande arbetsuppgifter på försäljningsavdelningen, såsom exempelvis marknads- och kundanalyser, rapporter samt offertförberedning och kalkylering. Du kommer att administrera kundkontakter, men även vara ansiktet utåt och vara behjälplig vid kundbesök på plats hos Copenhagen Malmö Port. Du kommer även medverka på kundmöten, föra protokoll och underhålla befintliga kunder.

Det kommer bli din uppgift att följa upp leads, boka in möten och underhålla olika kontaktytor som finns inom företaget. Du kommer även förbereda presentationsunderlag för KAM.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom service- eller en säljroll sedan tidigare. Det är bra om du har studerat eller har erfarenhet av logistik.

Som person är du initiativtagande som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är självständig och prestigelös. Du har ett noggrant arbetssätt, och tycker om att arbeta systematiskt och strukturerat.

Du har systemvana och har lätt att sätta dig in i nya system. Du har bra koll på Office-paketet. Du är flytande i engelska, både i tal och skrift. Det är även meriterande om du kan danska. Det är ett krav att du har B-körkort.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Tanner
Telefon 0767712510
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (38 dagar kvar)