Restaurangchef

Restaurangchef

Om rollen

Vår nuvarande restaurangchef går vidare till nya utmaningar och vi söker nu hennes efterträdare. Som restaurangchef på e.on har du operativt och ekonomiskt ansvar för två restauranger samt ett café. Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal och försäljning. Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga och ett resultatorienterat synsätt. Du har stort intresse för kvalitetsfrågor och du har en utpräglad servicekänsla. Du har även ekonomiskt sinne och god administrativ förmåga dvs. du gillar att ha struktur, ordning och reda.

Den vi söker

Din ledarstil är coachande och tydlig - en drivmotor i det dagliga arbetet - tillsammans med dina medarbetare. Du har en utåtriktad och kreativ läggning som initierar till förändring av våra restauranger - vilket i sin tur gynnar såväl våra gästers trivsel som våra medarbetares personliga utveckling. För att lyckas i rollen som restaurangchef ser vi att du har minst 3 års erfarenhet från tjänst i ledande befattning med resultat- och personalansvar. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för Region Väst och kommer därmed att ha möjlighet att vara med att utveckla ett av branschens intressantaste måltidserbjudande.

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträde: 1 december eller enligt överenskommelse

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev, vi tar ej emot ansökningar via mail. För mer information vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg, tel 010-559 55 74.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.