Fastighetstekniker till Malmö

Fastighetstekniker till Malmö

Är du en Fastighetstekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

I dina arbetsuppgifter som Fastighetstekniker ingår bland annat:
 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
 • Kontakter med boende och fastighetsägare
 • Kontakter med underentreprenörer
 • Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå
 • Arbeta både självständigt och i team
 • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
 • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda kundrelationer
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i vår kunds fastigheter. Du kommer att arbeta i kunders fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetstekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor.

Din bakgrund:

Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen.

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift då ärendehantering och daglig avrapportering sker i telefon/ipad.

B körkort är ett krav.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta: Christer Svensson, mail christer.svensson@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.