Coor söker Elektriker till Öresundsbron

Coor söker Elektriker till Öresundsbron

Är du utbildad elektriker som söker en ny utmaning i en självständig roll med stort eget ansvar? Vill du jobba med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift? Då ska du söka tjänsten som Elektriker till oss på Coor i Öresundsbron!

Om tjänsten
Vi söker dig som är elektriker och vill bli vår nya kollega på Coor på Öresundsbron. Vi ser att du liksom oss gillar fastighetsdrift samt att självständigt utföra planerade ronderingar för tillsyn, skötsel, reparation samt förebyggande underhåll. I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med felsökningar samt felavhjälpande underhåll, montage och installationer. Detta gör du på olika elanläggningar, styr och regler, svag- och starkströmsanläggningar samt övriga förekommande installationer på Öresundsbron.

Du blir en del av ett gäng med en god sammanhållning där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felsökningar, reparationer och underhållsservice av fastighetstekniska installationer på förbindelse, kontoret och fastlandet.
  • Utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kundens anläggning
  • Vid behov inta rollen som eldriftledare och hjälpa till där det finns ett behov i verksamheten
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
  • Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
  • Du rapporterar till driftchef och har ett nära samarbete med dina kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö, Öresundsbron och vi tillämpar en provanställning om 6 månader. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16 samt beredskap.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad lågspänningselektriker med några års erfarenhet inom yrket samt god vana av att arbeta med av felsökning av elsystem. Vi ser att du har ett B-körkort och du talar och läser svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Har du erfarenhet av att ha arbetat med högspänning, styr och regler eller automation är detta meriterande. Det är av stor vikt att du klarar att arbeta på höjder samt trånga utrymmen då det förekommer i arbetet på Öresundsbron.

Din personlighet
Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Rickard Lovén på rickard.loven@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).