Händig servicetekniker till Convini Kaffeknappen i Malmö

Händig servicetekniker till Convini Kaffeknappen i Malmö

Tjänstebeskrivning

Har du ett brinnande tekniskt intresse och letar efter en ny utmaning? Vill du arbeta i en organisation som präglas av familjär stämning, teamtänk och prestigelöshet? Då kan tjänsten som Servicetekniker på Convini Kaffeknappen vara rätt tjänst för dig!

Till Convini Kaffeknappen söker vi nu en Servicetekniker. I tjänsten som Servicetekniker är du ansiktet utåt mot kunden i det dagliga arbetet. Du utgår från kontoret i Malmö men tillbringar största delen av tiden ute hos kunder för att kontrollera, felsöka och reparera kaffemaskiner. Dina primära arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära driftsättning och underhåll av Convinis produkter.

Du kommer till exempel att:
  • Felsöka och reparera produkter på plats hos kund
  • Ansvara för reservdelsbeställning vid behov
  • Informera och uppdatera kunder i ärenden
Tjänsten passar dig som är social, utåtriktad och trivs i mötet med människor. Du erbjuds en varierad tjänst där du får kombinera din sociala och tekniska förmåga.

Krav på person

Vi söker dig som är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Eftersom du kommer att köra servicebil ut till kunder för olika ärenden är det ett krav för tjänsten att du har B-körkort. Vidare har du hög ansvarskänsla och vana att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser också att du är initiativrik, självgående och leder dina processer framåt. Ditt tekniska intresse kombinerar du med ett lösningsorienterat förhållningssätt där du alltid sätter kunden i fokus.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Fullförd gymnasieutbildning, gärna inom teknik
  • Svenska i tal och skrift, då såväl intern som extern kommunikation kräver detta
  • Hög servicekänsla
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom el/teknik, VVS eller liknande. Vi ser att du som söker är en person som har stort tekniskt intresse och som med fördel gillar att mecka med olika tekniska produkter.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: 7-16
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini - Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget ca 250 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på över 500 miljoner kronor. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Mer information om företaget finns på www.convini.se
Sökord: servicetekniker, teknik, livsmedel