VD inom brand- och utrymningslarm

VD inom brand- och utrymningslarm

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och fortsätta utveckla Consilium Säkerhet Syd i södra Sverige. Man ska som VD utveckla organisationen, medarbetare och ledare så att arbetssättet är skalbart för en ökad tillväxt och lönsamhet.

Som VD på Consilium Säkerhet Syd förväntas man delta aktivt i det dagliga arbetet med att leda och strukturera samt driva på det strategiska försäljningsarbetet och den fortsatta expansionen. En ny VD skall fortsätta utveckla ett processorienterat kommunikativt arbetssätt och agera som vägledare och stöd för ansvariga inom försäljning och leverans men även följa upp att det resultat man bestämt nås eller överträffas. Du förväntas ha förmåga att säkerställa att vi driver projekten med god lönsamhet och samtidigt säkerställa att vi har nöjda kunder.

Vi önskar en person med erfarenhet från brandskydd alternativt erfarenhet från byggbranschen eller närliggande och som gillar utmaningar. Du har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar. Alternativt har du arbetat med försäljning mot byggbranschen gärna inom el eller säkerhet och kan visa på framgång och affärsmässighet och du vill nu ta nästa steg.

Som ledare är du målmedveten entreprenör, aktiv och synlig i hela organisationen. Du är en skicklig kommunikatör som ser till att informera och du ser till att det sprids en kultur där vi återkopplar till varandra och våra kunder.
Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Din förmåga att skapa en presterande kultur är av stor betydelse.

Du ser möjligheterna att skapa en stor framgång för Consilium Säkerhet Syd i södra Sverige. Om du dessutom har Affärsmannaskap, Ledarskap och Administrativ erfarenhet är du rätt person.
Placeringsorten är Malmö.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://finnvedenexecutive.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consilium Säkerhet Syd är ett framgångsrikt företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar materiella värden och människor inom förskolor, gruppbostäder samt komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Consilium Säkerhet Syd ingår i Consilium Safety Group, en internationell koncern med 650 anställda och 55 kontor som täcker alla tidzoner.

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, inom marin-, olja- & gas-, transport- och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Sedan bolaget grundades har företagets huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Consilium drivs av sina grundvärderingar 'One global team', 'We deliver' och 'We take responsibility – I take initiative' och företagskulturen präglas av en varm och familjär atmosfär.