Redovisningskonsult till conisco - conisco ab

Redovisningskonsult till conisco - conisco ab

EMPLOID söker för Coniscos räkning en redovisnings-/lönekonsult som brinner för ekonomi. För rätt person erbjuds möjligheten att utvecklas och arbeta med innovativa företag där det händer mycket!

Om Conisco

Conisco är en mindre redovisningsbyrå som arbetar med alla ekonomiflöden i små bolag. Bolaget startades för 16 år sedan och har vuxit succesivt under åren, främst under de senaste åren. Coniscos ledstjärna är ekonomistyrning i rätt riktning och bolaget lägger stor tonvikt vid kvalitet och personligt bemötande. Conisco anpassar arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all ekonomihantering som uppdrag där ekonomiarbetet delas med kunden.

Arbetsuppgifter

Som redovisnings-/lönekonsult på Conisco kommer du tillhöra ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi och kundvård. Du kommer arbeta med all typ av modern löneadministration och löpande bokföring. Rollen är en kombination av arbete inom redovisning och lön där du i rollen som lönekonsult kommer hantera och sköta hela lönekedjan samt arbeta proaktivt för att säkerställa en högkvalitativ leverans till klienterna.

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturahantering, fakturering, betalningar, skatt- och momshantering, avstämningar samt mindre bokslut.

Din profil

För att trivas i rollen som redovisnings-/lönekonsult har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och löner/personaladministration. Du brinner för ekonomi och förstår vidden av att arbeta som konsult där du kommer ha en nära dialog med dina kunder. Som person är du därför social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Dessutom är du stresstålig och analytisk samt besitter förmågan att prioritera ditt arbete för att arbeta så effektivt som möjligt.

Din bakgrund
  • Universitetsutbildning/Yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi
  • Minst två års erfarenhet av redovisning och lönehantering
  • Utmärkta kunskaper i Excel
  • Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Har du tidigare arbetat i konsultrollen ses det som meriterande
  • Erfarenhet av Fortnox Redovisning och Lön samt digitala arbetsflöden är meriterande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Flexibla arbetstider

Plats: Centralt kontor placerat i MINC:s kreativa miljö

Lön: Enligt överenskommelse

Övriga förmåner: Sex veckors semester, friskvårdsbidrag

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningskonsult, lönekonsult, redovisning, lön, löneadministration, konsult, ekonomi, löpande bokföring, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.