System & IT-ansvarig

System & IT-ansvarig

Är du en engagerad problemlösare med god kommunikativ förmåga som uppskattar ett nära samarbete med kollegor och älskar teknik och system? Då är du rätt person för den här tjänsten som finns nu på ett entreprenörsdrivet bolag mitt i Malmö!

Om bolaget

Concito Consulting förbättrar framtiden för företag och olika organisationer. Med passionerade och affärsdrivna kollegor inom mötesbokning och marknadsanalyser skapar de framgång för sina kunder. Concito drivs av övertygelsen att göra varandra bättre och att få företag att växa.

Om Rollen
  • Den större delen av arbetet innebär att du samlar in data från flera olika databaser och analyserar innehållet för att finna systemlösningar. I din roll arbetar du intensivt både med Excel och med flera CRM-system.
  • Dina arbetsuppgifter går också ut på att assistera hela bolaget med IT-relaterade frågor, både vad det gäller hårdvaror och mjukvaror. Arbetet innebär även att du fortlöpande underhåller och uppdaterar system.
  • Hos Concito kommer du få en gedigen onboarding och viktiga kunskaper inom olika system vilket också ger dig ett tekniskt implementationscertifikat.
  • Erfarenhet av systemlösningar, gärna inom CRM och processhantering är meriterande.
  • Goda kunskaper i Excel, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vem är du?

Stort intresse för IT och service samt din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara högst uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en positiv person som är tillmötesgående. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du får energi av att föra dialoger med nya människor samt att du är noggrann i ditt arbete. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och att du gärna kommer med nya idéer och med egna initiativ. Arbetsuppgifterna ska utföras med omsorg och kvalité, eftersom det är viktiga delar inom vår verksamhet. Det är viktigt att du känner att arbetet är givande, trivsamt och berikande.

Det är en heltidstjänst med placering i Malmö och tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så ansök med CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Kristina.Maksimovic@kraftsam.se

Concito Consulting AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Hårdvarudesign, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (11 dagar kvar)