TVÅ EKONOMIASSISTENTER MED INTRESSE FÖR LÖN

TVÅ EKONOMIASSISTENTER MED INTRESSE FÖR LÖN

Vill du arbeta med ekonomi i ett entreprenöriellt och välskött företag med trevliga kollegor mitt i stan? Trivs du i en tillväxtmiljö där det är korta beslutsvägar och högt i tak? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos oss vara den perfekta möjligheten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som ekonomiassistent supporterar vår redovisningschef i både stort och smått. Du blir en viktig medarbetare inom vår ekonomifunktion och bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
  • löpande redovisning
  • avstämningar
  • kundinbetalningar
  • leverantörsbetalningar
  • hantering av påminnelser och krav
  • deltagande vid månads- kvartals- och årsbokslut
  • löneadministration
  • allmänna göromål på ekonomiavdelningen
Tjänsten är på heltid med placering på vår moderna klinik i centrala Malmö. Du rapporterar till vår redovisningschef, ingår i ett team om tre ekonomiassistenter, och har också kontakt med våra olika kliniker runt om i södra Sverige. Tjänsten är förknippad med vissa månatliga arbetstoppar varför en privat situation som möjliggör flexibilitet avseende arbetstid är ett krav. Ordinarie arbetstid, på kontoret, är mån-fre kl. 08:00-17:00. Vi tillämpar sex månaders provanställning och ser gärna att du kan starta i augusti/september.

Kvalifikationer och personlighet
Du har några års relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, inom privata näringslivet. Eftergymnasial utbildning inom redovisning (t.ex. KY, YH eller IHM) ses som meriterande liksom erfarenhet från företag med flera mindre juridiska enheter. Erfarenhet av arbete i affärssystem/ekonomisystem är ett krav och har du dessutom arbetat i Fortnox är det en fördel. Du talar och skriver svenska obehindrat och är en van användare av MS Office. Utomordentligt goda kunskaper i MS Excel ses som en fördel liksom erfarenhet av löneadministration.

Som person är du noggrann, välstrukturerad och service minded. Du har lätt för att se vad som behöver göras och sitter inte och väntar på nya arbetsuppgifter. Du har hög integritet, nära till skratt och trivs i en entreprenöriell miljö som då och då innebär snabba kast.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett motivationsbrev och CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04, helena.fransson@comcube.se eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, helena.heijmink@comcube.se som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:528001/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Kockum & Kockum är en av södra Sveriges största tandläkarklinikkedjor med 16 kliniker och ca 120 anställda. Vårt team består av allmäntandläkare, specialisttandläkare, hygienister och tandsköterskor med mycket bred kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder både förebyggande, funktionell och estetisk tandvård. Vi sätter en ära i att hålla oss uppdaterade vad gäller forskning och nya rön inom tandvård och använder oss av den senaste tekniken och beprövade metoder. Välkommen att läsa mer om oss på https://www.kockumochkockum.se/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (19 dagar kvar)