Inköpare till Cloetta i Malmö

Inköpare till Cloetta i Malmö

Gillar du att arbeta med operativt inköp, utveckla processer och arbeta med förbättringar? Ta chansen och sök jobbet som inköpare!

Som inköpare hos Cloetta i Malmö kommer du att arbeta med inköp av indirekta material så som displayer, ställ till vårt lösviktssortiment och annat material kopplat till butik/lager. Gillar du att arbeta i en självständig roll där du får möjlighet att tillsammans med kollegor inom supply chain samt marknad och försäljning säkra optimerade inköpsprocesser kommer du trivas bra hos oss. Här får du möjlighet att bli del av ett internationellt och förbättringsinriktat företag där du får chans att påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cloetta ligger ett stort fokus på att kontinuerligt arbeta med förbättringar. Här får du möjlighet att bli del av ett dynamiskt företag där din kompetens inom operativt inköp värdesätts. Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete med mycket frihet under ansvar. Vi har en positiv attityd, är stolta över vårt företag, våra varumärken och produkter och mest av allt ... vi gillar det vi gör och har roligt på vägen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpare ansvarar du självständigt för inköp av indirekta material kopplade till butiker och lager på den skandinaviska marknaden. Ditt ansvar är att säkerställa ett optimerat och kostnadseffektivt inköp.
Rollen kommer bland annat innefatta:
 • Ansvar för inköp av indirekta material och tjänster.
 • Avrop av displaymaterial till displayproduktion.
 • Aktivt arbeta med leverantörsportfölj samt sortiment och föreslå förbättringar.
 • Leverantörsuppföljning och analyser.
 • Erhålla en god relation till leverantörer via kontinuerlig dialog.
 • Förhandling av inköp där det inte redan finns centralt styrande avtal.
 • Support vid förhandlingar och avtalsfrågor kopplat till kostnadsprojekt inom logistik.
 • Uppdatering av masterdata.
 • Arbeta med ständiga förbättringar kopplat till inköpsprocessen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett samarbetsinriktat team bestående av 8 personer inom supply planning och logistik. Du kommer även att supportera och samarbeta med de centrala inköparna inom Cloettas koncern. Du kommer att arbeta på Cloettas huvudkontor i centrala Malmö, beläget i närheten av Triangeln och dess pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?
 • Minst två års erfarenhet av operativt inköp.
 • Kandidatexamen inom ekonomi eller supply chain alternativt en eftergymnasial utbildning inom supply chain.
 • Goda kunskaper inom Excel och en vana att använda formler.
 • Goda kunskaper i både engelska och i svenska.
Meriterande om du har:
 • Erfarenhet från FMCG
 • Erfarenhet av Movex/M3
 • Förhandlingsvana
Som person har du ett ansvarstagande sätt och styrs av och håller deadlines. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt likväl som att du trivs med att samarbeta i team. Du har en god förmåga att snabbt förstå och lösa problem. Då du i denna roll har många kontaktytor både internt och externt krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Din energi och ditt driv smittar av sig!

Naturligtvis delar du också våra värderingar - Focus, Teamplay, Passion & Pride

INTRESSERAD?

Vi vill att alla intresserade ska ha samma chans att kunna visa sin kompetens och få en fördomsfri bedömning av sin ansökan. Därför kommer rekryteringsföretaget TNG att ansvara för första urvalet. Du söker anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Istället motiverar du kort i ansökan varför du söker jobbet och samt svarar på några frågor. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via TNG:s hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Alla sökande som går vidare från första urvalet kommer att få träffa Tengai - den sociala och fördomsfria intervjuroboten - på en kompetensbaserad intervju. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Tengai är social, kan nicka och le, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid hur du ser ut, beter dig eller vilken dialekt du har.

Efter intervjun med Tengai kommer en erfaren rekryterare från TNG att, utan att ta del av dina personuppgifter, jämföra dina och de andra sökandes svar mot vad som behövs för jobbet. Är du en fortsatt bra match bjuder vi in dig till en personlig intervju där Cloetta säkerställer dina drivkrafter och kunskaper.
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech