Yrkeslärare inom barn och fritid

Yrkeslärare inom barn och fritid

Om företaget

Skolan bedriver vuxenutbildning och ligger i fina lokaler i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

Vi är särskilt intresserade av att anställa en yrkeslärare med inriktning Barn fritid förskola skola som är en stjärna inom kreativitet, som kan tänka i nya banor. Vi ser även att du är lösningsorienterad och kan enkelt och snabbt hitta en lösning på uppkomna problem. Sist men inte minst vill vi att du ska vara strukturerad där du planerar lektioner och arbete väl samt håller deadlines som den stjärna du är! Du kommer att arbeta och planera tillsammans med en SFI-lärare allt för att hjälpa elever till arbetsmarknaden snabbt och lätt.

Både deltid och heltidslösningar kan vara intressanta

Din profil

Vi välkomnar dig som är legitimerad yrkeslärare att söka tjänsten. Har du erfarenhet av att undervisa i SFI, SVA eller engelska så ser vi det som meriterande. Som person är du strukturerad och arbetar efter skolans styrdokument och interna policys. Du har god problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. För att trivas tror vi att du är prestigelös och kan arbeta tillsammans med skolans övriga personal för att nå de gemensamt uppsatta målen.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering