Skoladministratör till internationell skola

Skoladministratör till internationell skola

Om företaget

Internationell skola i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Som skoladministratör är du det administrativa stödet till skolledningen. I många fall är du första kontakten för de som tar kontakt med skolan. I det administrativa arbetet ingår det många olika delar som bl.a. personal och elevadministration samt arkivering. Inom ekonomiadministrationen ingår fakturahantering, inköp och beställningar. Du kommer även rapportera resultat och statistik till skolledning och olika myndigheter.
Du behöver kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska. På skolan är engelska huvudspråket men när du kommunicerar inom och utom organisationen, i system och rapportering så sker detta på svenska. Du har god digital kompetens där det är meriterande om du tidigare jobbat i systemen Schoolsoft, Briliant och Conect.

Din profil

Du är en erfaren administratör gärna med erfarenhet från just skolvärlden och en internationell miljö. Då ditt arbete kommer innefatta många olika delar behöver du kunna arbeta självständigt, strukturera upp ditt arbete samt prioritera vad som är viktigast i stunden. Det krävs att du har ett flexibelt arbetssätt och att du bemöter människor med ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Denna tjänst är på 100% med start 1 augusti 2022 och till en början en bemanning. För rätt kandidat kan detta leda till en tillsvidaretjänst.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering