Om företaget

På Innovitaskolan Landskrona förbereder vi elever för en framtid full av möjligheter. Vi har fokus på att skapa trygghet och ett lustfyllt lärande genom tydlighet, rörelse och kunskap. Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statisk nutid, vi förbereder dem för varje framtid. Hos oss går elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Vi har ett stort fokus på varje elevs unika lärande, och de ska känna trygghet och att de har möjlighet att vara med och påverka.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu en F-3 tjänst på 100% med mentorskap. Som lärare kommer du att bedriva undervisning i klassrummet, där du skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever, för att dom ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Din profil

Vi ser att du är legitimerad lärare med behörighet för att undervisa åk F-3. Vidare har du gärna några års erfarenhet av ditt arbete som lärare. Du arbetar strategiskt och målmedvetet med att bygga goda relationer med dina elever och mellan elever. Du är en tydlig ledare i klassrummet och lägger vikt vid elevernas delaktighet i arbetet.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering