Maskinförare

Maskinförare

Till vår entreprenadverksamhet i Syd söker vi fler engagerade maskinförare med ett genuint intresse för branschen!

Om tjänsten
Vi söker efter yrkesskickliga maskinförare med förarbevis som trivs med frihet under ansvar samt uppskattar arbetsglädje på jobbet!

Som person är du självgående, engagerad samt tycker om att skapa goda relationer till både medarbetare och kunder.

Arbetsområdet är främst Skåne men kan sträcka sig till både Halland, Småland och Blekinge. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Andersson, arbetschef , 0733-847302,
Mer info
Kontaktperson Peter Andersson, arbetschef
Telefon 0733-847302
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.