Arbetsledare

Arbetsledare

Om företaget

Vår kund är ett skandinaviskt bygg- och fastighetsföretag med omkring 6 300 anställda i Skandinavien. De erbjuder tjänster inom bygg, infrastutkur, asfalt, grus & kross och miljö.

Företagets kultur bygger på tydliga värderingar och delägarskap. Men framför allt, ett engagerande, inkluderande och lärorikt sätt att arbeta på. Som anställd har du varierade arbetsdagar och erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. För deras räkning söker vi nu en Arbetsledare i Skåne.

Din roll

I rollen som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, leder, samordnar och fördelar arbetet samt bevakar att maskiner och material finns på plats. Du ansvarar även för att målstyra produktionen mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav. Du kommer att arbeta nära Platschef/Projektchef. Projekten varierar mellan 1-4 år och är placerade på olika orter i Skåne.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Upprätta och genomföra arbetsberedningar, riskinventeringar, kontrollinstruktioner samt uppföljning så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.
  • Kontinuerlig avstämning av givna arbetsområden gällande ekonomi, kvalitet och mål
  • Tid- och resursansvar, kostnadsansvar för givna ansvarsområden.
  • Rullande planering samt ändring- och tilläggsarbeten för givna ansvarsområden.
  • Att avrop av material sker kontinuerligt och leverans sker i rätt tid
  • Materialmottagning, kontroll av mängd och beskaffenhet.
  • Kvalitetsarbete, egenkontroller och riskanalyser för givna området där rapporter om hinder, ändringar, risker/tillbud/olyckor samt avvikelser handlingar sker till Platschef.
Tjänsten är på heltid där du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning hos bolaget. Vid en telefonintervju kommer ansvarig rekryterare berätta mer om företaget.

Plats: Skåne, huvudkontor i Lund

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Din profil

Vi söker dig som har arbetat minst tre år som Arbetsledare inom anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare varit yrkesarbetare som ex anläggare/bruksarbetare. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och talar flytande svenska. Det är meriterade ifall du har erfarenhet av MAP.

Som person är du öppen, strukturerad och stresstålig. Du trivs i en fartfylld arbetsmiljö med högt i tak.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Anna Almén
Telefon 0700984170
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 nov 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90