Business Developer till Clear Channel

Business Developer till Clear Channel

Brinner du för att göra affärer och utveckla samarbeten? Delar du inställningen att det är ute hos kunden som en affärsutvecklare skall vara? Då kan tjänsten som Business Developer hos Clear Channel vara rätt plats för din framtida karriär.

Om tjänsten
Som Business Developer hos Clear Channel ges du möjligheten att arbeta nära bolagets affärspartners. Arbetet går ut på att etablera och vidareutveckla nya och befintliga reklamavtal med kommuner och näringsliv. Din affärspartner kan vara ett fastighetsbolag, ett köpcentrum eller en kommun. Clear Channel tror på vikten av att synas stort för många - din uppgift är att identifiera fler reklamytor för och visa på vilka möjligheter det innebär för både nya och befintliga platsupplåtare. Din marknad är södra Sverige vilket innefattar Göteborg, Jönköping, Oskarshamn, Malmö mm. Du kommer att utgå från Malmö. Din arbetstid spenderar du huvudsakligen genom att och besöka dina affärspartners ute på fältet.

Du kommer följas upp utifrån prestation av din närmaste chef. Du har kollegor ute i landet som arbetar mot samma mål med en tydlig strategi. Tillsammans driver ni affärsverksamheten och marknaden framåt.

I din roll som Business Developer kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Identifiera och etablera placeringar i södra Sverige
  • Bedriva ett aktivt arbete för att säkerställa inflöde av affärsmöjligheter och hålla kontakten med dina befintliga relationer
Om dig
Det är en stor fördel om du har arbetet med affärsutveckling eller införsäljning mot fastighetsbolag eller kommuner tidigare i din karriär. Du kommer att erbjudas en skräddarsydd onboarding som ger dig rätt förutsättningar för att ta dig an din nya utmaning och Clear Channel sätter ett stort värde i attityd före gedigen erfarenhet.

Det är viktigt för oss att förmågan att leda sig själv, energi och drivkraft finns hos den vi skall anställa då du kommer att utmana marknaden på olika sätt genom hög aktivitet och närvaro ute hos kund. För att trivas bör du dela företagets ambition att erbjuda affärsmässiga lösningar och på inspirerande sätt se till att du träffar nya kunder som kan hjälpa dig framåt.

PIONJÄRER UTOMHUS SEDAN 1879
Vi på Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. Och vi behövs. Idag när våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation. https://www.clearchannel.se/.

Om anställningen
Clear Channel har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Företaget erbjuder dig:
  • Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
  • Utvecklande arbete i en spännande bransch
  • Stabil och seriös arbetsgivare
Om ansökan
Tjänsten har när vi har hittat rätt kandidat och rekryteringsarbetet sker löpande nu under våren. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund 073-684 73 23
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: alt. via tel.: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Business Developer, Account Manager, Key Account, Affärsutveckling, Marketing, Malmö, Göteborg, Utveckling, Karriär, Nytt jobb inom marknadsföring, Sales, Development, Career
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.