Projektsäljare med erfarenhet från byggsektorn

Projektsäljare med erfarenhet från byggsektorn

Vill du vara med i vårt härliga team?

Vi söker nu en projektsäljare som ska presentera och marknadsföra Classicums produkter till bostadsutvecklare i
Sverige. Med ett personligt och affärsmässigt engagemang bearbetar du byggföretag, småhustillverkare, fastighetsutvecklare och andra aktörer inom byggsektorn.

Som projektsäljare ansvarar du för att driva försäljningen av våra glasade rum mot byggsektorn. Du arbetar mot såväl befintliga som potentiella kunder både via telefon och via fysiska möten.
Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Malmö där vi har vårt huvudkontor.
Du rapporterar till VD och ingår i ett team som i dagsläget består av 10 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Långsiktigt bygga upp, utveckla och vårda kundrelationer inom ditt ansvarsområde
  • Ta fram och presentera ett attraktivt erbjudande för kunden
  • Vara Classicums kontaktperson gentemot kunden och fungera som projektkoordinator
  • Administrera kundprojekten innefattande kalkylering, offert- och orderarbete, leveransfrågor och reklamationer
  • Ansvara för tekniska frågor som konstruktions- och monteringsfrågor
  • Ha kontakt med våra leverantörer i Belgien och Wales och medverka till produktutveckling i samråd med våra leverantörer
  • Vid behov hjälpa till med vår försäljning gentemot privatkunder samt svara på monteringsfrågor
Din bakgrund:

Vi söker dig med tekniskt intresse som har byggteknisk utbildning och erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Du har erfarenhet av uppdrag som kräver att man arbetar strukturerat för att kunna hantera många projekt parallellt. Det är en stor fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet av projektledning. Din datakompetens är hög och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet:

Du är kundorienterad, sälj- och serviceinriktad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Likaså är du en utpräglad teammänniska som bemöter både kunder och kolleger på ett varmt och professionellt sett. Att ta eget ansvar och självständigt planera och styra ditt arbete är vardag för dig. Du är uthållig i din försäljning och har en naturlig fallenhet för att skapa långsiktiga kundrelationer. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med övriga säljteamet.

Vi erbjuder:

En omväxlande tjänst på ett spännande företag med produkter vi är väldigt stolta över att sälja och enmöjlighet att vara med och bygga upp vår ökade satsning gentemot byggsektorn. Classicum är ett familjeföretag med korta beslutsvägar så möjligheterna att vara med och påverka är stora. Vi är ett tight team med engagerade medarbetare som hjälper varandra.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Pernilla Börjesson, pernilla@classicum.se,
040-40 69 62.

Skicka in din ansökan till pernilla@classicum.se, bifoga CV och personligt brev. Märk din ansökan med "Projektsäljare".

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Börjesson
Telefon 040-406962
Email Mejla Pernilla Börjesson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.classicum.se
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Egentligen räcker det med att titta på ett glasat rum; växthus, orangeri eller vinterträdgård för att väcka drömmarna till liv; gröna drömmar om en tillvaro för både avkoppling och sociala tillställningar. Classicum har ett mycket brett sortiment av växthus, orangerier & isolerade vinterträdgårdar.
I Svedala och i Solna har vi stora utställningsträdgårdar med våra konstruktioner i naturlig utomhusmiljö. Vårt huvudkontor ligger idag i Svedala där vi förutom vår utställning, säljer redskap, odlingstillbehör och inredning för det glasade rummet. Under nästa år flyttar vi till nybyggda lokaler närmare Malmö med större butik, café och utställning både inomhus och utomhus.